DUNIA KUCING-KUCING KAMI

Laman web ini dicipta untuk menyatakan rasa sayang kami terhadap adik-adik `baru' dalam rumah kami...

22 March 2008

SAERAH RATU HATI ABAH


Si pompuan ni tengah bersantai giler... geram mama!

8 Comments:

  • At March 24, 2008 at 4:49 PM , Anonymous laini said...

    nama pun datin.. hehe.. ari tu aku x nampak pun kiki.. baru upload ke pic kiki? comel sgt2.. muke dia sama ngan datin saerah n ari... :)

     
  • At March 25, 2008 at 8:23 AM , Anonymous laini said...

    Gamba2 damak ni aku amek semalam.. Damak dah mengantuk nak tido.. hehe...

    http://img405.imageshack.us/img405/2598/24032008757copyhf6.jpg

    http://img156.imageshack.us/img156/9061/24032008772copyzj5.jpg

     
  • At March 25, 2008 at 8:29 AM , Anonymous laini said...

    Opps... sorry.. x bleh lak.. copy yang ni la..

    http://img156.imageshack.us/img
    156/9061/24032008772copyzj5.jpg

    http://img145.imageshack.us/img
    145/7779/24032008757copyfl3.jpg

     
  • At March 30, 2008 at 12:13 AM , Anonymous salmah said...

    amboii...posing mengancam nampak! patut pun mama geram...hehe
    nurain said she's beautiful kak.

     
  • At April 2, 2008 at 10:44 AM , Blogger LaiNi said...

    akak.. aku wat link blog akak k.. ;)

     
  • At April 3, 2008 at 9:11 AM , Blogger nurul said...

    salam kenal buat mama anak2 angkat itu..ehehe...tergelak membaca keletah2 anak2 angkat akak...

     
  • At April 13, 2008 at 10:24 PM , Blogger Sri Diah said...

    Laini; Akak dah tengok wajah Damak. Amboi putih melepaknya bulu dia. Mata dan hidung dia pun cantik - bersih. Dah mula ehem ehem ke dia tu? Nak buat link? Okey, no problem. Awak jauhlah, camana nak serahkan si kucing betina tu?

     
  • At April 13, 2008 at 10:25 PM , Blogger Sri Diah said...

    Salmah;
    Sorry lambat balas - si Saerah tu makin gebu lately ni sejak kena rahimnya dibuang... makin menjadi2 dia melaram.

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home